ONA JE KLJUČNA ZA REŠAVANJE MISTERIJE: Alma nije skočila sa decom sa mosta?! Veliki obrt u slučaju
Alma Arazi, Foto: Stefan Stojanović, printscreen/facebook/Alma Bushati Arrazi

šok obrt

ONA JE KLJUČNA ZA REŠAVANJE MISTERIJE: Alma nije skočila sa decom sa mosta?! Veliki obrt u slučaju

Genta, sestra Alme Arazi izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece

Objavljeno:

Alma Arazi (39) i njeno troje dece koji su tragično okončali život 2. maja u Skadru, nisu skočili sa novog mosta u reku Bojanu, potvrdila je istražna grupa, objavio je albanski Report TV.

Ovaj medij navodi da je Alma sa decom išla ka kraju mosta, putem koji vodi do državnog puta Skadar-Murikan. Tužilaštvo je krenulo ka ovom tragu, nakon što je pretresom na području Dajlana, oko 100 metara od mosta, pronađeno telo druge devojčice. Istražiteljima je sada jasno da je Alma Arazi izvela ekstremni čin ispod novog mosta na Bojani, na obali.

Od 2. maja, otkako se dogodila tragedija u Skadru, kad je Alma Arazi sa svoje troje dece okončala život u reci Bojani, sumnja je pala na njenog supruga i oca njihove dece. Ergis Arazi nalazi se u pritvoru, u samici, pod optužbom da je "izazvao samoubistvo", a njegov telefon je na veštačenju u kriminalističkoj laboratoriji u Tirani, kako bi se dokazalo da li je bio u blizini Alme i troje dece, u vreme kada se sumnja da je izvršeno trostruko ubistvo i samoubistvo.

Ključna osoba je Almina jetrva Valentina

Kako navodi Report TV, za analizu telefona zatraženi su podaci od mobilne kompanije, a pregledaju se i njegove poruke i komunikacije od 2. maja uveče. Almin telefon nije pronađen na mestu tragedije. U žbunju su pronađene lutke i ambalaža od hrane, ali iz forenzičke laboratorije još nema odgovora da li pripadaju Alminoj deci.

Alma Arazi
Alma Arazifoto: Printscreen/Facebook/AlmaBushatiArrazi

S druge strane, za sada ključna osoba za istražitelje je Almina jetrva, Valentina Arazi, koja je, kako se vidi na snimku, popila kafu sa njom pre ekstremnog čina samoubistva sa troje dece. U prvom svedočenju Valentina je rekla da se Alma pozdravila sa njom i najavila joj da će otići kod brata u Drač kako bi se smirila posle svađe sa suprugom.

Istražitelji su rekli da će ona biti ponovo saslušana, u cilju izvlačenja drugih podataka koji bi, kako se veruje, mogli da rasvetle ovaj tragični događaj.

Takođe, očekuje se i saslušanje ljubavnice Ergisa Arasija, 18-godišnje devojke koja je sa Alminim suprugom sedam meseci bila u vanbračnoj vezi. Ona je, kako navode albanski mediji, u teškom psihičkom stanju, zbog čega nije u situaciji da odmah da iskaz.

Upoznao decu sa ljubavnicom?

Prema rečima članova Almine porodice, jedan od razloga koji je Almu Arazi naterao da izvrši samoubistvo je taj što je Ergis svoju novu devojku upoznao sa decom.

Kako su navodili albanski novinari, Ergis je nedavno predstavio svoju novu devojku deci, a čak je imao i fotografije u svom telefonu sa tog susreta.

Od porodičnog nasilja do četvorostruke tragedije

Alma Arazi (39) i njeno troje dece navodno su izvršili samoubistvo, skočivši 2. maja u Bojanu.

Nakon stravične tragedije uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva. Iako je dobio dozvolu iz Uprave zatvora da prisustvuje sahrani dece, on to nije učinio, jer mu je policija uskratila pratnju.

Novinarka Klodijana Lala je u intervjuu za "Brejking" podelila detalje događaja u Skadru, gde se Alma Arazi udavila u reci sa svoje troje dece. Lala postavlja pitanje "kako je moguće da nije bilo svedoka na mestu događaja, u vreme kada ima saobraćaja na mostu".

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece.

Bonus video:

01:12

Muškarac na naplatnoj rampi kod Preševa ranio ženu i izvršio samoubistvo pred policajcima

(Espreso/Report TV, Vox, Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.